Postat av Morten Postrup den 16 mars 2011 Inga kommentarer

Taggat med ,

Sen inhoppare på Fackförbundspressens dag

På årets upplaga av Fackförbundspressens dag (2011-03-10) var jag sent inkallad keynote speaker på temat ”Så skulle jag göra en fackförbundstidning”. Eftersom jag inte har ett klart och rakt svar (säg den föredragshållare som håller sig till ämnet) presenterade jag i stället ett antal startpunkter för hur jag tycker att man kan tänka kring:

  • Enklaste möjliga digital strategi
  • Hungriga läsare – Produktiva sätt att se på läsarna
  • Läsarundersökningar
  • Hur man blir mer kommersiell
  • Tidningen som upplevelse och produkt
  • Framgångsrika förändringsprocesser

Publiken bestod av 200 personer varav ett tjugotal(!) kom fram efteråt och tackade. Det är en oerhört bra respons, tycker jag. Se hela presentationen på Slideshare.net.

Kommentera