Tio sätt att jobba bättre i digitala och sociala kanaler

I denna workshop med Maria Nilsson och Morten Postrup får ni konkreta tips på hur ni kan jobba i sociala medier med det innehåll ni redan har.

Att bli bättre digitalt – känns det möjligen stort och svårt? Vår ansats är att det snarare handlar om att bli bättre på att använda det ni redan gör och anpassa det till den digitala och sociala logiken.

Denna workshop pågår 09.15 till 14.00 inklusive lunch. Vi jobbar med en redaktion i taget.

  • Under dagen går vi igenom tio principer för hur man kan jobba för att få mer trafik i digitala kanaler.
  • Ni får en extern analys med fräscha ögon som sätter fingret på saker att utveckla.
  • Vi jobbar under dagen tillsammans med hur ni på er tidning kan använda dessa tio principer.
  • Tanken är att börja där ni är, idag. Och leta efter smarta sätt att komma vidare med innehåll, tänk och arbetssätt för det ni gör i era digitala kanaler. Vi tittar på webb, facebook, nyhetsbrev och de kanaler som ni använder er av (eller skulle kunna använda er av).
  • Denna workshop blir en språngbräda i ert eget arbete med att komma framåt i det digitala.
  • Pris 16.000 kr plus moms.

Maria Nilsson kommer senast från rollen som chef på di.se och har tidigare haft motsvarande roll på Dagens Samhälle. Hon har över 15 års erfarenhet av digital journalistik.
Morten Postrup är processledare med förändring på tidskriftsredaktioner som specialitet, bland annat med digitala strategier.

Tillbaka på redaktionen efter en givande workshop om Psykologtidningens webb. Morten Postrup och Maria Nilsson hade många utvecklingsförslag och vi fick med oss en hel del som vi kan sätta gång med direkt. Tack! /Carin Waldenström, Psykologtidningen