Postat av Morten Postrup den 12 november 2020 Inga kommentarer

Välkommen till mina professionella nätverk!

Just nu är det full fart i mina nätverk. Under hösten 2020 har jag startat två nya och har nu 37 personer inne i 6 olika grupper.

Nätverken är mina skötebarn kan man säga. Det är dels en väldigt givande och utvecklande sak att syssla med, dels en konkret aktivitet som på olika sätt skapar nytta för nätverkens medlemmar. Min roll är att se till att alla personer som kommer in i nätverken har ett öppet sätt att lära och dela med sig till andra i gruppen, och att se till att var och en som är medlem får ut bra saker av sitt engagemang över tid.

Att vara med i ett nätverk för med sig att man får en fördjupad kontakt med andra personer som befinner sig i en liknande professionell situation. Nätverket är ett sammanhang där man inte behöver låtsas att man kan allt, samtidigt som man har möjlighet att lära sig saker som man kanske inte kan få fatt på genom att gå en kurs eller läsa en bok.

Jag letar ständigt efter nya teman att bilda nätverk kring. Det gäller att hitta en avgränsning som både är så smal att den blir riktigt intressant och så bred att tillräckligt många bra personer går att få in som medlemmar.

Medlemskapet är personligt och löper på 12 månader. Du får en offert med ett fast pris.

Kommentera