Hoppa till innehåll

»Så gör du om din tidning« får RRRR i Resumé

Postat av den

I en recension i Resumé 30 oktober 2008 ger Per Torberger min bok betyget 4 av 5. Bland annat skriver han:

Det här är en mycket matnyttig bok som kastar sig från helikopter- till grodperspektiv.

Jag är övertygad om att »Så gör du om din tidning« kommer att bli mycket värdefull för alla som ska leda en förändring på en tidning eller en redaktionell produkt.

Recensionen innehåller också en del relevanta invändningar, men dem får ni läsa själva! Tyvärr finns inte texten på webben.

Fler inlägg

Läs min bok »Journalistik och content marketing«

Postat av den

Min senaste bok heter »Journalistik och content marketing« och är en grundlig genomgång av likheter och skillnader. Tanken med boken är att tydliggöra hur olika journalistik är i förhållande till content marketing, det vill säga kommunikation eller marknadsföring med redaktionellt innehåll. Min förhoppning är att organisationer och andra tidningsägare som står inför ett vägval ska …

Konsten i Berlin och Berlin i konsten

Postat av den

Som ni vet är jag förtjust i konst. Jag är också förtjust i Berlin. Så när jag fick erbjudandet att skriva kapitlet om konst i en ny bok om Berlin tackade jag omedelbart ja. Dessvärre är jag inte särskilt förtjust i att skriva. Tack och lov hade jag just läst Torgny Lindgrens »Minnen« (budet om hans bortgång …

Beställ »Så gör du om din tidning« idag!

Postat av den

Min bok »Så gör du om din tidning« är en energikick för chefredaktörer som står inför en omgörning. Den innehåller tips, listor och resonemang för en lyckad redesign. Den har några år på nacken så vill du ha ett ex får du mejla morten@postrup.se.