Hoppa till innehåll

Bonnier Tidskrifter spanar om framtiden

Postat av den

Senast skrev jag om Tidskriftsdagen – men det kommer fler events med superintressanta program! Bonnier Tidskrifter bjussar på Magazine Moment 10 oktober annonsörer och mediebyråer på saker som:

  • Sara Öhrvall om medielandskapet
  • Joel Persson och Peter Smirnakos på Icon Magazine om vikten av trovärdighet och ett starkt varumärke.
  • Gustav von Sydow på Burt om hur webben blir mer värdefull för annonsörer.
  • Ida Hult om 80- och 90-talisterna.

Självklart har jag anmält mig, återstår att se om jag passerar Bonnier Tidskrifters nålsöga :-)

Update 25 sept: Yes, jag fick en plats! Återkommer med rapport.

Fler inlägg

Nätverket för redaktionschefer söker nya deltagare

Postat av den

Nu söker jag nya deltagare till mina två nätverk för redaktionschefer på tidskrifter och motsvarande. Min ambition är att skapa välfungerande grupper av proffs som kommit en bra bit i karriären och inte längre självklart kan utvecklas genom kurser eller utbildningar. I nätverken utbyter vi erfarenheter med andra i en liknande situation och hjälps åt …

Uppsala studentkår kör i diket med nedläggning av Ergo

Postat av den

Uppsla studentkårs styrelse planerar att lägga ned sin egen tidning Ergo. Knasigt. Argumenten för beslutet verkar variera. Dels att kårens ekonomi är så körd i botten att beslutet är nödvändigt. Dels att man tycker att tidningen är omöjlig att styra och i stället gör en ”satsning” på kommunikatörer. Vilket i så fall inte är en …

Råd om redaktionsråd

Postat av den

Låt oss vara realistiska. Det är inte lätt att få till ett bra redaktionsråd. Det finns goda exempel – men alltför ofta slutar äventyret i diket. Tyvärr. Och jag vet inte om jag kan bidra med en formel för hur man ska lyckas, däremot kan jag rada upp en hel del fallgropar som man bör …