Hoppa till innehåll

Bonnier Tidskrifter spanar om framtiden

Postat av den

Senast skrev jag om Tidskriftsdagen – men det kommer fler events med superintressanta program! Bonnier Tidskrifter bjussar på Magazine Moment 10 oktober annonsörer och mediebyråer på saker som:

  • Sara Öhrvall om medielandskapet
  • Joel Persson och Peter Smirnakos på Icon Magazine om vikten av trovärdighet och ett starkt varumärke.
  • Gustav von Sydow på Burt om hur webben blir mer värdefull för annonsörer.
  • Ida Hult om 80- och 90-talisterna.

Självklart har jag anmält mig, återstår att se om jag passerar Bonnier Tidskrifters nålsöga :-)

Update 25 sept: Yes, jag fick en plats! Återkommer med rapport.

Fler inlägg

Några tankar om organisationspressen

Postat av den

Vilka är organisationspressens utmaningar vad gäller fortsatt digitalisering? Jag skissade på en rapport om detta för branschorganisationen Sveriges Tidskrifter, men mitt svar blev till slut att jag inte tror att det behövs någon rapport, utan snarare att man fortsätter att lyfta fram bra case. Men under mina samtal med ett tiotal personer kom det ändå …

Citat från nöjda nätverkare

Postat av den

Mina nätverk är uppskattade och ger både nytta och inspiration till deltagarna. Här är några exempel från deltagare: Värdefullt med ett nätverk som fokuserar på de frågor jag brottas med just nu. Bra att det finns utrymme att prata om såväl dagsaktuella ämnen som mer strategiska utvecklingsområden. Nätverket är en skön oas där man kan …

Nya nätverk till vintern 2023

Postat av den

Mina uppskattade nätverk får tillökning! Hör av dig om du eller någon du känner vill ha en propå med upplägget. Chefredaktörer på heldigitala titlar— Utmaningarna handlar till exempel om hur man når fram till läsarna via nyhetsbrev, sök och sociala medier. Vi kommer att prata om hela ekosystemet som behöver vara på plats kring en …