Hoppa till innehåll

Kurs: »Redesign i praktiken« 16 oktober

Postat av den

Ny chans 16 oktober 2014 att gå min kurs Redesign i praktiken på Sveriges Tidskrifter. Så här har några tidigare deltagare sagt:

Utbildningen var verkligen givande. Genomgången av tidningen gav mig många tankar kring framtida utvecklingsmöjligheter.
/Marianne Zetterblom, Arbetsliv

Mortens upplägg är genomtänkt och pedagogiskt. Vi gick igenom hela förändringsprocessen, från analys av utgångsläge via formulering av vision till genomförande och utvärdering. Inspirerande!
/Dag Bremberg, Position

Jag fick helt nya perspektiv på min tidning. Kursen är fri från fluff och gav mig användbara redskap för att göra tidningen bättre.
/Johanna Orre, Svensk Polis

Det här är en utmärkt kurs för alla som funderar på att göra om tidningen. Tankeväckande, men också strukturerat och fullt av nyttiga verktyg. Rekommenderas.
/Pierre Andersson, Accent

Det var en bildlig spark i baken att komma igång med omgörningen.
/Micke Westin, På Kryss

Fler inlägg

Nätverket för redaktionschefer söker nya deltagare

Postat av den

Nu söker jag nya deltagare till mina två nätverk för redaktionschefer på tidskrifter och motsvarande. Min ambition är att skapa välfungerande grupper av proffs som kommit en bra bit i karriären och inte längre självklart kan utvecklas genom kurser eller utbildningar. I nätverken utbyter vi erfarenheter med andra i en liknande situation och hjälps åt …

Uppsala studentkår kör i diket med nedläggning av Ergo

Postat av den

Uppsla studentkårs styrelse planerar att lägga ned sin egen tidning Ergo. Knasigt. Argumenten för beslutet verkar variera. Dels att kårens ekonomi är så körd i botten att beslutet är nödvändigt. Dels att man tycker att tidningen är omöjlig att styra och i stället gör en ”satsning” på kommunikatörer. Vilket i så fall inte är en …

Råd om redaktionsråd

Postat av den

Låt oss vara realistiska. Det är inte lätt att få till ett bra redaktionsråd. Det finns goda exempel – men alltför ofta slutar äventyret i diket. Tyvärr. Och jag vet inte om jag kan bidra med en formel för hur man ska lyckas, däremot kan jag rada upp en hel del fallgropar som man bör …