Hoppa till innehåll

Kurs: »Redesign i praktiken« 16 oktober

Postat av den

Ny chans 16 oktober 2014 att gå min kurs Redesign i praktiken på Sveriges Tidskrifter. Så här har några tidigare deltagare sagt:

Utbildningen var verkligen givande. Genomgången av tidningen gav mig många tankar kring framtida utvecklingsmöjligheter.
/Marianne Zetterblom, Arbetsliv

Mortens upplägg är genomtänkt och pedagogiskt. Vi gick igenom hela förändringsprocessen, från analys av utgångsläge via formulering av vision till genomförande och utvärdering. Inspirerande!
/Dag Bremberg, Position

Jag fick helt nya perspektiv på min tidning. Kursen är fri från fluff och gav mig användbara redskap för att göra tidningen bättre.
/Johanna Orre, Svensk Polis

Det här är en utmärkt kurs för alla som funderar på att göra om tidningen. Tankeväckande, men också strukturerat och fullt av nyttiga verktyg. Rekommenderas.
/Pierre Andersson, Accent

Det var en bildlig spark i baken att komma igång med omgörningen.
/Micke Westin, På Kryss

Fler inlägg

Sida lägger ner sin tidning – vad betyder det?

Postat av den

Sidas tidning OmVärlden befaras gå i graven, erfar Journalisten. Åtminstone i sin nuvarande självständiga form. Ska en myndighet verkligen finansiera journalistik som handlar om myndighetens eget verksamhetsområde? Ger inte det ett trovärdighetsproblem? Det är väl upp till de vanliga medierna att bevaka dessa frågor? Verkligheten är tyvärr inte så enkel. Även om vi lever i …

Några tankar om organisationspressen

Postat av den

Vilka är organisationspressens utmaningar vad gäller fortsatt digitalisering? Jag skissade på en rapport om detta för branschorganisationen Sveriges Tidskrifter, men mitt svar blev till slut att jag inte tror att det behövs någon rapport, utan snarare att man fortsätter att lyfta fram bra case. Men under mina samtal med ett tiotal personer kom det ändå …

Citat från nöjda nätverkare

Postat av den

Mina nätverk är uppskattade och ger både nytta och inspiration till deltagarna. Här är några exempel från deltagare: Värdefullt med ett nätverk som fokuserar på de frågor jag brottas med just nu. Bra att det finns utrymme att prata om såväl dagsaktuella ämnen som mer strategiska utvecklingsområden. Nätverket är en skön oas där man kan …