Hoppa till innehåll

SNDS Magazine recenserar »Så gör du om din tidning«

Postat av den

I utgåva 4 2008 av SNDS Magazine (ges ut av SNDS) kan man läsa en helsidesrecension om min bok »Så gör du om din tidning«. Anders Tapola skriver bland annat:

Det här är […] en managementbok, som ger konkreta råd och tips så att fokus hamnar där det ska under en stor förändringsprocess som en redesign onekligen är.

Hela utgåvan finns att tanka ner som pdf.

Fler inlägg

Läs min bok »Journalistik och content marketing«

Postat av den

Min senaste bok heter »Journalistik och content marketing« och är en grundlig genomgång av likheter och skillnader. Tanken med boken är att tydliggöra hur olika journalistik är i förhållande till content marketing, det vill säga kommunikation eller marknadsföring med redaktionellt innehåll. Min förhoppning är att organisationer och andra tidningsägare som står inför ett vägval ska …

Konsten i Berlin och Berlin i konsten

Postat av den

Som ni vet är jag förtjust i konst. Jag är också förtjust i Berlin. Så när jag fick erbjudandet att skriva kapitlet om konst i en ny bok om Berlin tackade jag omedelbart ja. Dessvärre är jag inte särskilt förtjust i att skriva. Tack och lov hade jag just läst Torgny Lindgrens »Minnen« (budet om hans bortgång …

Beställ »Så gör du om din tidning« idag!

Postat av den

Min bok »Så gör du om din tidning« är en energikick för chefredaktörer som står inför en omgörning. Den innehåller tips, listor och resonemang för en lyckad redesign. Den har några år på nacken så vill du ha ett ex får du mejla morten@postrup.se.