Hoppa till innehåll

Välkommen till mina professionella nätverk!

Postat av den

Just nu är det full fart i mina nätverk. Under hösten 2020 har jag startat två nya och har nu 37 personer inne i 6 olika grupper.

Nätverken är mina skötebarn kan man säga. Det är dels en väldigt givande och utvecklande sak att syssla med, dels en konkret aktivitet som på olika sätt skapar nytta för nätverkens medlemmar. Min roll är att se till att alla personer som kommer in i nätverken har ett öppet sätt att lära och dela med sig till andra i gruppen, och att se till att var och en som är medlem får ut bra saker av sitt engagemang över tid.

Att vara med i ett nätverk för med sig att man får en fördjupad kontakt med andra personer som befinner sig i en liknande professionell situation. Nätverket är ett sammanhang där man inte behöver låtsas att man kan allt, samtidigt som man har möjlighet att lära sig saker som man kanske inte kan få fatt på genom att gå en kurs eller läsa en bok.

Jag letar ständigt efter nya teman att bilda nätverk kring. Det gäller att hitta en avgränsning som både är så smal att den blir riktigt intressant och så bred att tillräckligt många bra personer går att få in som medlemmar.

Medlemskapet är personligt och löper på 12 månader. Du får en offert med ett fast pris.

Fler inlägg

Uppgradera dig med ett nätverk!

Postat av den

Anmäl dig till något av mina nätverk för dig som redan kan det mesta men vill bli mer säker i din roll. Varje grupp har ett tydligt tema för att alla ska ha liknande arbetsuppgifter och utmaningar. Det är mellan 5 och 10 personer i gruppen. Nätverken träffas 3-4 gånger per termin. Vissa grupper träffas alltid …

Kom framåt med en coach som visar vägen

Postat av den

Står du inför ett knivigt problem eller något som behöver bli gjort? Men egentligen vet du ju vad som behöver göras, du har bara inte kommit igång? Boka in några coachingträffar så får du min hjälp! Det kan till exempel handla om att:  Formulera vad du vill uppnå för att få fokus på det som är …