Hoppa till innehåll

Nätverk för kommunikatörer

Postat av den

En av mina bästa tjänster just nu är professionella nätverk! Hittills har jag startat fyra stycken för olika yrkeskategorier. 

Nu startar jag två nätverk för kommunikatörer! Nätverken består av 5–10 personer och träffas 3–4 gånger per termin över lunch 11.30 till 13.00. Fast pris per 12 månader. 

— Nätverk 1: Communication Executives
Professionellt nätverk för kommunikationschefer och motsvarande. Du ska ha en ledande roll med personal- eller resultatansvar. Nätverket är inriktat på strategiska utmaningar inom kommunikation, kommunikationsavdelningens ledarskapsfrågor och hur man får arbetet med kommunikation att genomsyra hela organisationen. Start Q1 2020. 

— Nätverk 2: Communication Professionals
Professionellt nätverk för ledande kommunikatörer. Du ska ha eget ansvar för kommunikation på en mindre arbetsplats eller en definierad roll med eget ansvar på en större kommunikationsavdelning. Nätverket är inriktat på operativa frågor och de utmaningar som kommer med exempelvis kanalval, mätning och uppföljning och målgruppsanalys. Start Q1 2020. 

Båda nätverken samlar deltagare från olika arbetsplatser med tyngdpunkt på organisationer och myndigheter. 

En stor fördel med mina nätverk är att de är kurerade. Personer som jag inte känner personligen träffar jag för en personlig intervju för att säkerställa att nätverk är rätt för just den personen. 

Varför nätverk? Genom att träffa andra i en liknande jobbsituation får du bättre självförtroende, fördjupade insikter om din egen situation och tips om hur du kan lösa problem. 

Båda nätverken har en medlemsavgift per 12 månader. Om du är intresserad så får du en offert med fast pris!

Kan detta vara något för dig? Mejla mig på morten@postrup.se.

Fler inlägg

Sida lägger ner sin tidning – vad betyder det?

Postat av den

Sidas tidning OmVärlden befaras gå i graven, erfar Journalisten. Åtminstone i sin nuvarande självständiga form. Ska en myndighet verkligen finansiera journalistik som handlar om myndighetens eget verksamhetsområde? Ger inte det ett trovärdighetsproblem? Det är väl upp till de vanliga medierna att bevaka dessa frågor? Verkligheten är tyvärr inte så enkel. Även om vi lever i …

Några tankar om organisationspressen

Postat av den

Vilka är organisationspressens utmaningar vad gäller fortsatt digitalisering? Jag skissade på en rapport om detta för branschorganisationen Sveriges Tidskrifter, men mitt svar blev till slut att jag inte tror att det behövs någon rapport, utan snarare att man fortsätter att lyfta fram bra case. Men under mina samtal med ett tiotal personer kom det ändå …

Citat från nöjda nätverkare

Postat av den

Mina nätverk är uppskattade och ger både nytta och inspiration till deltagarna. Här är några exempel från deltagare: Värdefullt med ett nätverk som fokuserar på de frågor jag brottas med just nu. Bra att det finns utrymme att prata om såväl dagsaktuella ämnen som mer strategiska utvecklingsområden. Nätverket är en skön oas där man kan …