Hoppa till innehåll

Nätverk för kommunikatörer

Postat av den

En av mina bästa tjänster just nu är professionella nätverk! Hittills har jag startat fyra stycken för olika yrkeskategorier. 

Nu startar jag två nätverk för kommunikatörer! Nätverken består av 5–10 personer och träffas 3–4 gånger per termin över lunch 11.30 till 13.00. Fast pris per 12 månader. 

— Nätverk 1: Communication Executives
Professionellt nätverk för kommunikationschefer och motsvarande. Du ska ha en ledande roll med personal- eller resultatansvar. Nätverket är inriktat på strategiska utmaningar inom kommunikation, kommunikationsavdelningens ledarskapsfrågor och hur man får arbetet med kommunikation att genomsyra hela organisationen. Start Q1 2020. 

— Nätverk 2: Communication Professionals
Professionellt nätverk för ledande kommunikatörer. Du ska ha eget ansvar för kommunikation på en mindre arbetsplats eller en definierad roll med eget ansvar på en större kommunikationsavdelning. Nätverket är inriktat på operativa frågor och de utmaningar som kommer med exempelvis kanalval, mätning och uppföljning och målgruppsanalys. Start Q1 2020. 

Båda nätverken samlar deltagare från olika arbetsplatser med tyngdpunkt på organisationer och myndigheter. 

En stor fördel med mina nätverk är att de är kurerade. Personer som jag inte känner personligen träffar jag för en personlig intervju för att säkerställa att nätverk är rätt för just den personen. 

Varför nätverk? Genom att träffa andra i en liknande jobbsituation får du bättre självförtroende, fördjupade insikter om din egen situation och tips om hur du kan lösa problem. 

Båda nätverken har en medlemsavgift per 12 månader. Om du är intresserad så får du en offert med fast pris!

Kan detta vara något för dig? Mejla mig på morten@postrup.se.

Fler inlägg

Uppgradera dig med ett nätverk!

Postat av den

Anmäl dig till något av mina nätverk för dig som redan kan det mesta men vill bli mer säker i din roll. Varje grupp har ett tydligt tema för att alla ska ha liknande arbetsuppgifter och utmaningar. Det är mellan 5 och 10 personer i gruppen. Nätverken träffas 3-4 gånger per termin. Vissa grupper träffas alltid …

Kom framåt med en coach som visar vägen

Postat av den

Står du inför ett knivigt problem eller något som behöver bli gjort? Men egentligen vet du ju vad som behöver göras, du har bara inte kommit igång? Boka in några coachingträffar så får du min hjälp! Det kan till exempel handla om att:  Formulera vad du vill uppnå för att få fokus på det som är …