Hoppa till innehåll

Nätverk för kommunikatörer

Postat av den

En av mina bästa tjänster just nu är professionella nätverk! Hittills har jag startat fyra stycken för olika yrkeskategorier. 

Nu startar jag två nätverk för kommunikatörer! Nätverken består av 5–10 personer och träffas 3–4 gånger per termin över lunch 11.30 till 13.00. Fast pris per 12 månader. 

— Nätverk 1: Communication Executives
Professionellt nätverk för kommunikationschefer och motsvarande. Du ska ha en ledande roll med personal- eller resultatansvar. Nätverket är inriktat på strategiska utmaningar inom kommunikation, kommunikationsavdelningens ledarskapsfrågor och hur man får arbetet med kommunikation att genomsyra hela organisationen. Start Q1 2020. 

— Nätverk 2: Communication Professionals
Professionellt nätverk för ledande kommunikatörer. Du ska ha eget ansvar för kommunikation på en mindre arbetsplats eller en definierad roll med eget ansvar på en större kommunikationsavdelning. Nätverket är inriktat på operativa frågor och de utmaningar som kommer med exempelvis kanalval, mätning och uppföljning och målgruppsanalys. Start Q1 2020. 

Båda nätverken samlar deltagare från olika arbetsplatser med tyngdpunkt på organisationer och myndigheter. 

En stor fördel med mina nätverk är att de är kurerade. Personer som jag inte känner personligen träffar jag för en personlig intervju för att säkerställa att nätverk är rätt för just den personen. 

Varför nätverk? Genom att träffa andra i en liknande jobbsituation får du bättre självförtroende, fördjupade insikter om din egen situation och tips om hur du kan lösa problem. 

Båda nätverken har en medlemsavgift per 12 månader. Om du är intresserad så får du en offert med fast pris!

Kan detta vara något för dig? Mejla mig på morten@postrup.se.

Fler inlägg

Nätverket för redaktionschefer söker nya deltagare

Postat av den

Nu söker jag nya deltagare till mina två nätverk för redaktionschefer på tidskrifter och motsvarande. Min ambition är att skapa välfungerande grupper av proffs som kommit en bra bit i karriären och inte längre självklart kan utvecklas genom kurser eller utbildningar. I nätverken utbyter vi erfarenheter med andra i en liknande situation och hjälps åt …

Uppsala studentkår kör i diket med nedläggning av Ergo

Postat av den

Uppsla studentkårs styrelse planerar att lägga ned sin egen tidning Ergo. Knasigt. Argumenten för beslutet verkar variera. Dels att kårens ekonomi är så körd i botten att beslutet är nödvändigt. Dels att man tycker att tidningen är omöjlig att styra och i stället gör en ”satsning” på kommunikatörer. Vilket i så fall inte är en …

Råd om redaktionsråd

Postat av den

Låt oss vara realistiska. Det är inte lätt att få till ett bra redaktionsråd. Det finns goda exempel – men alltför ofta slutar äventyret i diket. Tyvärr. Och jag vet inte om jag kan bidra med en formel för hur man ska lyckas, däremot kan jag rada upp en hel del fallgropar som man bör …