Hoppa till innehåll

Uppgradera dig med ett nätverk!

Postat av den

Anmäl dig till något av mina nätverk för dig som redan kan det mesta men vill bli mer säker i din roll.

  • Varje grupp har ett tydligt tema för att alla ska ha liknande arbetsuppgifter och utmaningar. Det är mellan 5 och 10 personer i gruppen.
  • Nätverken träffas 3-4 gånger per termin. Vissa grupper träffas alltid på distans och vissa träffas fysiskt när det är möjligt.
  • För att få en bra nivå i gruppen gör jag en individuell bedömning innan antagning. Det handlar om att man ska ha rätt kunskaper, rätt arbetsuppgifter och vara en person som både kan ta och ge i en nätverksgrupp.
  • Just nu har jag 9 olika nätverk igång.
  • Mejla mig på morten@postrup.se för mer info!

Fler inlägg

Citat från nöjda nätverkare

Postat av den

Mina nätverk är uppskattade och ger både nytta och inspiration till deltagarna. Här är några exempel från deltagare: Värdefullt med ett nätverk som fokuserar på de frågor jag brottas med just nu. Bra att det finns utrymme att prata om såväl dagsaktuella ämnen som mer strategiska utvecklingsområden. Nätverket är en skön oas där man kan …

Nya nätverk till vintern 2023

Postat av den

Mina uppskattade nätverk får tillökning! Hör av dig om du eller någon du känner vill ha en propå med upplägget. Chefredaktörer på heldigitala titlar— Utmaningarna handlar till exempel om hur man når fram till läsarna via nyhetsbrev, sök och sociala medier. Vi kommer att prata om hela ekosystemet som behöver vara på plats kring en …