Hoppa till innehåll

Uppgradera dig med ett nätverk!

Postat av den

Anmäl dig till något av mina nätverk för dig som redan kan det mesta men vill bli mer säker i din roll.

  • Varje grupp har ett tydligt tema för att alla ska ha liknande arbetsuppgifter och utmaningar. Det är mellan 5 och 10 personer i gruppen.
  • Nätverken träffas 3-4 gånger per termin. Vissa grupper träffas alltid på distans och vissa träffas fysiskt när det är möjligt.
  • För att få en bra nivå i gruppen gör jag en individuell bedömning innan antagning. Det handlar om att man ska ha rätt kunskaper, rätt arbetsuppgifter och vara en person som både kan ta och ge i en nätverksgrupp.
  • Just nu har jag 9 olika nätverk igång.
  • Mejla mig på morten@postrup.se för mer info!

Fler inlägg

Kom framåt med en coach som visar vägen

Postat av den

Står du inför ett knivigt problem eller något som behöver bli gjort? Men egentligen vet du ju vad som behöver göras, du har bara inte kommit igång? Boka in några coachingträffar så får du min hjälp! Det kan till exempel handla om att:  Formulera vad du vill uppnå för att få fokus på det som är …

Nätverket för redaktionschefer söker nya deltagare

Postat av den

Nu söker jag nya deltagare till mina två nätverk för redaktionschefer på tidskrifter och motsvarande. Min ambition är att skapa välfungerande grupper av proffs som kommit en bra bit i karriären och inte längre självklart kan utvecklas genom kurser eller utbildningar. I nätverken utbyter vi erfarenheter med andra i en liknande situation och hjälps åt …